The small world - part 13

- Miley hur länge ska det här hålla på? sa Louis
- Jag ska snacka med honom... sa jag, när han precis skulle säga en sak sa jag ''men inte idag''
- När då? Du måste göra det snart, han är jätte ledsen och han vill att ni ska vara vänner innan julafton han har fixat något specielt.
- Jag ska snacka med honom dagen innan. Han ska få kännas hur det känns att vara ledsen, vilket det känns som han nästan aldrig är. sa jag och kollade på honom. Jag såg att Harry såg att jag kollade på honom och han små log mot mig. Åå nej, han får mig knäsvag varje gång han log det var en kraft han hade på mig. Jag log inte tillbaka utan vände bara blicken mot Louis igen.
- Men du, jag tycker vi ska träffas någon dag med Lisa. Hon verkar riktigt trevlig och rolig skulle vara kul att lära känna henne.
- Haha självklart Louis men jag måste gå nu! Seeya! sa jag och kramade om honom
Jag mot Lisa och gav henne frapinon och sedan kramade vi om alla och gick ut igen. När vi kom ut kände jag hur att jag kunde andas igen. Det var som all luft försvann där inne. Lisa skulle sova hos mig inatt så vi gick mot huset. När vi kom in i huset gick vi upp på mitt rum och började slå in julklapparna som inte blev inslagna. Lika bra att ha det gjort tänkte jag.

Harrys perspektiv

Jag vaknade av en någon som skrek, jag öppnade ögonen försiktigt och såg att det var Louis som hoppa och skrek ''upp och hoppa Harry boy!''. Jag reste mig försitigt upp ur sängen och gick mot badrummet för att ta en dusch. Jag stog där länge och bara lät vattnet rinna ner för kroppen. Jag kände hur en tår kom ner för kinden, även fast jag stog i en dusch kände jag de. Det var svårt att hålla det inne nu, när jag kände att jag var färdig stängde jag av duschen och virade en handduk runt höften. Jag tog fram tandborsten och satte lite tandkräm på den och började borsta dom, efter det gick jag ut till rummet där alla kläder var. Det fick bli nått enkelt, jeans och en t-shirt. Vi hade ingen tid att äta frukost, men vi tog med mackor som vi gjorde innan Paul kom. Det tog runt 30min att komma fram till studion där intervjun skulle äga rum.

Intervjun började och killen som intervjuade oss hette Joe. Han började fråga oss saker som hur är det att vara känd, om fansen osv. Sen kom han till den frågan jag var väldigt rädd för, alla visste ju att jag och Miley är ihop eller var. Och alla visste att jag var otrogen mot henne så jag visste ju inte var jag stog.
- Så killar har ni någon tjej? Jag har ju sätt Harry med två olika tjejer nu men hur är det med det? Har du någon flickvän?
Alla sa nej och nu var det bara jag kvar.
- Jag har en flickvän men vi har en liten paus just nu. Hur länge till är jag inte säker på. sa jag och jag kände hur jag blev väldigt nervös.
- Den andra tjejen alla snackar om det är bara ett rykte, jag känner inte ens henne. Jag älskar min flickvän och jag skulle aldrig vara otrogen mot henne.  Jag visste ju själv att det var ett sant rykte men det visste inte alla.
Intervjun fortsatte och det var skönt att det inte blev värsta stora grejen av det här. Jag hoppas verkligen att Miley kollade på det här för det skulle kanske göra grejen bättre.

Mileys perspektiv

Vi hade varit uppe hela natten och bara snackat om allt mellan himmel och jord. Det var skönt att jag kunde säga allt till henne, hon var ju tjej så hon skulle förstå mer än vad killarna gjorde. Vi gick och la oss runt 5 på morgonen och sov till 12, Louis hade sagt att dom skulle vara med på en intervju så jag tänkte kolla på den även fast Harry var med. Jag var ju ändå vän med dom andra. Den visades på tv så vi satte oss och kollade, dom frågade lite blandade frågor om kändis livet och så. Men heöt plötsligt kom en fråga jag inte hade förväntat mig, eller jo det hade jag väll men jag hade glömt det lite. Hans svar gjorde mig glad och jag visste att han verkligen var ledsen men om några dagar skulle jag snacka med honom. När intervjun var slut bestämde vi oss för att softa framför datorn och kanske spela in någon låt eller nått kul. Vi var inte så jätte sugna på att åka någonstans.

1 dag innan julafton
Harrys perspektiv

Det var nästan julafton och hon har fortfarande inte snackat med mig. Jag kände hur paniken steg, jag skulle kunna få ett sammanbrott när som helst. Louis sa ju att hon skulle snacka med mig och han hade ju alltid rätt men det är fortfarande en dag kvar! Jag gick runt i cirklar och bara väntade på att hon skulle komma, ringa eller smsa. Klockan tickade och tickade och fortfarande ingen Miley, men gud vad håller jag på med jag kan ju inte gå runt så här hela dagen. Det verkar ändå inte som hon kommer snacka med dig idag så skärp dig. sa jag till mig själv tyst. Jag bestämde mig för att gå ut får lite frisk luft, när jag precis öppnade dörren stog en tjej framför mig. Bara några centimeter ifrån, jag såg inte vem det var först men när hon backade såg jag vem det var. Det var Miley som hade krockat in i mig. Det var tyst i en hel minut utan några ord, vi stog bara och kollade på varandra. Ganska stelt om jag ska säga så jag försökte komma på nått att säga men hon hann före.
- Du, vi behöver verkligen snacka. sa hon och kollade mig in i ögonen
- Jag vet och jag är verkligen glad att du äntligen kom. Louis sa att du skulle men jag var inte säker när du kom så sent. Det har gått väldigt lång tid sen du fick reda på de. sa jag och om jag ska vara ärlig så var det jobbigt att kolla på henne och veta att jag sårat henne stort.
- Jag vet vi 2 snackade med varandra om det här men ska vi gå till Starbucks och snacka om det?
- Visst jag var ändå på väg ut.

På vägen dit var det några fans som kom fram och ville ha autograf och foto. När vi kom fram satte vi oss vid ett bord och igen blev det stelt. Nu var det jag som startade samtalet.
- Miley jag är verkligen ledsen men du måste verkligen lyssna på vad jag har att säga! Jag kände att jag lät väldigt seriös fast det här var ju seriöst.
- Jag vet att jag måste och du måste också veta en sak jag har förlåtit dig, jag kom på att leva utan dig inte fanns inte med på min karta och att varje dag som går saknar jag dig mer och mer. Men jag vill fortfarande höra din historia om det här.
- När gjorde du det? Har du låtit mig leda så här länge?! Det är pain att inte leva utan dig och jag saknar dig som jag aldrig någonsin gjort. Okej bättre att få det gjort nu. Det var så här vi var och festade och det blev väl lite för mycket drinkar...
- Blev väl lite för mycket? sa hon med ironi i rösten
- Jaja väldigt mycket då. Sen började en tjej dansa med mig och sedan kommer jag inte ihåg så mycket mer. Hon utnyttjade mig försår du inte de? sa jag och kollade på henne med en väldigt seriös blick
- Ja jag förstår det men det är så svårt att förstå. Jag för väl börja vänja mig med att du är en väldigt eller skit snygg kille som alla vill ha. Och att du väljer mig är ännu svårare att förstå. Jag borde nog... var det ända hon hann till innan jag satte fingret på hennes mun och sa:
- Tyst nu, jag älskar dig. Jag lutade mig fram och kysste hennes perfekta läppar.
- Det där har jag saknat riktigt mycket. sa hon och fortsatte kyssa mig.
- Vad gör du imorgon på julafton? Jag vill verkligen tillbringa den med dig! sa jag
- Jag tänkte vara med familjen du kanske vill joina oss. Jag tror dom skulle tycka det var kul att få lära känna dig mer och så. Dom jobbar ju hela tiden så det har ju inte blivit så mycket snack. sa hon
- Jag skulle älska det. Jag kollar med min mamma vänta. sa jag och tog sedan fram min mobil och ringde henne och kollade så att det gick bra. Vilket det gjorde, tur. Jag berättade det och sedan bestämde vi oss för att gå till Miley. När vi gick utanför dörren tog jag tag i hennes hand och log mot henne. Hon log tillbaka och pussade mig lät på läpparna.
Wohoo ett till kapitel, lite sent kanske. Och jag vet att jag förlorar läsare när jag inte skriver så ofta men jag har lite tid till det. Men stanna kvar och länka och massa tack!

The small world - part 12

Efter väldigt god mat och prat bestämde vi oss för att åka hem. Louis skulle sova hos Liam och dom frågade om jag också ville. Självklart ville jag de, dom fick mig att tänkte på annat. Jag hade inte tänkte på Harry någonting den här underbara kvällen. När vi kom fram till Liam satte vi oss direkt framför tv:en och kollade om det fanns någon bra film. Harry potter var på 5an så jag satte mig tillrätta brevid Liam och lutade huvudet mot hans axel och efter några minuter kände jag hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre. Jag somnade med tankarna på Harry, det är ju snart julafton och nyår och jag hoppas verkligen att allt blir bra innan det. Jag kan inte vara ovän med min pojkvän under dom högtiderna.

Harrys perspektiv

Jag vaknade på morgonen av att min mobil lät, jag kollade på klockan och den visade 10. Jag skulle ut idag och köpa julklappar med the boys. Det är ju ändå nästa vecka och vi måste ''jobba'' ganska mycket innan det. Jag gick mot min fina klädhög på golvet, jag tog på mig ett par blåa jeans och en tjocktröja plus en mössa. Det hade inte hunnit bli så kallt och ingen snö för den delen. Mobilen låg på sängen så jag gick och hämtade den och smsade Louis. ''Jag är färdig blir ingen frukost är inte speciellt hungrig men hämtar du upp mig nu? Din Harry'' Inom någon minut hörde jag hur det tuttade utanför huset så jag skynadade mig ner och såg att det var Louis som satt i bilen. Jag tog min plångbok som låg på bordet vid dörren och sedan gick jag mot bilen. Jag var fortfarande sur på Louis efter snacket han hade med Miley, han sa ju ''Jag älskar dig också Miley!'' det är svårt att glömma. Jag behövde verkligen snacka om det med honom. Så direkt när jag kom in i bilen började jag...
- Louis jag undrar en sak, jag lyssnade när du snacka med Miley på telefon och du sa att du älskar henne. Försöker du ta henne från mig? sa jag med en darrig röst
- Va nej!!! Vi är bara bra kompisar Harry, jag skulle aldrig ta någon från dig som du verkligen gillar. Till och med älskar.
- Gud vad bra! Jag blev verkligen rädd där ett tag! Men vad ska jag göra för att vi ens ska kunna snacka med varandra? Hon ignorerar ju bara mig.
- Harry det kommer, hon behöver bara lite tid. Vi har snackat mycket om det och jag vet att hon kommer snacka med dig snart det är ju julafton om en vecka så du kan ta det lungt.
Jag visste att Louis alltid hade rätt men det var ju svårt att bara släppa det så där. Jag väktes ur mina tankar då bilen stannade, jag tittade ut och såg att vi var framme där vi skulle köpa julklappar.
Vi gick runt i lite olika affärer och köpte saker till killarna, våra föräldrar och Louis hade köpt en till mig. Jag visste vad jag skulle fixa till honom och även fast Miley och jag inte snackade med varandra så visste jag vad jag skulle fixa åt henne i julklapp. Jag kunde inte berätta för vad hon skulle få för han ska få samma sak. När vi var på väg till en affär tyckte jag att jag hörde ett välbekant skratt men när jag kollade bak såg jag ingen men jag hörde det många gånger men varje gång jag vände mig om var ingen där, det var väldigt konstigt och förvirrande.

Efter några timmar var vi färdiga, vi bestämde oss för att åka hem och chilla eftersom vi var väldigt trötta. Men innan åkte vi till Starbucks för att träffa killarna. Vi hade även glömt att äta under dagen så vi åkte förbi ett pizza ställe. Vi åkte till mig och så fort vi kom in tog vi fram dricka och la pizzorna på tallrikar och gick sedan till tv rummet. Jag tog kontrollen och satte på någon film som inte var världens roligaste men det fick duga. Efter pizzan var vi väldigt mätta och klockan hade hunnit bli mycket så vi bestämde oss för att gå till sängen och sova. Vi skulle upp hyffsad tid för en intervju och då får man inte vara trött.

Mileys perspektiv

Varför skulle allt vara så jobbigt, en vecka kvar till julafton och vi har inte ens snackat med varandra. Jag tänkte köpa en julklapp ändå, you never know. Jag hade ringt Lisa och frågat om hon ville följa med till stan och shoppa och ett glatt ja fick jag till svar. När vi gick runt tyckte jag att jag såg en kille med lockigt hår som såg ut som Harry och en som såg ut som Louis. När jag sa det till Lisa sa hon att vi skulle ''spionera'' på dom för att se om det var dom. Så vi följde efter dom så dom inte skulle märka. Men det var svårt att vara tyst så vi skrattade lite då och då. När killen vände sig om såg jag att det var han, min eller jag vet inte om han fortfarande var min vi hade ju inte direkt gjort slut. Men när jag sa min kunde jag inte låta bli att le. Jag behövde nog snacka med honom för jag klarade inte av att kolla på honom inte kunna kyssa hans underbara läppar. Nej Miley nu tar du tag i det här, fast han ska få lida till dagen innan julafton. Inte för att det var han som blev sårad utan att han ska få känna konsekvenserna av detta.
När vi visste att det var dom bestämde vi oss för att ta en fika på Starbucks. Vi började gå dit och när vi kommer fram ser vi att det är massa fans där inne. Jag undrar vilka kändisar som är där? Vi gick in och det var då jag såg att det var killarna, så fort dom såg mig sprang dom fram och kramade om mig. Eller ja alla förutom en, ni kan ju gissa vem. Vi bara kollade på varandra och jag såg att han verkligen var ledsen. Alla hälsade på Lisa och dom började snacka men jag orkade inte så jag gick till kassan och beställde en frapino till både mig och Lisa. Jag märkte hur någon kom upp bakom mig och det var Louis, han tittade på mig med en menande blick.
- Miley hur länge ska det här hålla på? sa Louis
- Jag ska snacka med honom... sa jag, när han precis skulle säga en sak sa jag ''men inte idag''
- När då? Du måste göra det snart, han är jätte ledsen och han vill att ni ska vara vänner innan julafton han har fixat något specielt.
- Jag ska snacka med honom dagen innan. Han ska få kännas hur det känns att vara ledsen, vilket det känns som han nästan aldrig är. sa jag och kollade på honom. Jag såg att Harry såg att jag kollade på honom och han små log mot mig. Åå nej, han får mig knäsvag varje gång han log det var en kraft han hade på mig. Jag log inte tillbaka utan vände bara blicken mot Louis igen.
- Men du, jag tycker vi ska träffas någon dag med Lisa. Hon verkar riktigt trevlig och rolig skulle vara kul att lära känna henne.
- Haha självklart Louis men jag måste gå nu! Seeya! sa jag och kramade om honom
Jag mot Lisa och gav henne frapinon och sedan kramade vi om alla och gick ut igen. När vi kom ut kände jag hur att jag kunde andas igen. Det var som all luft försvann där inne. Lisa skulle sova hos mig inatt så vi gick mot huset. När vi kom in i huset gick vi upp på mitt rum och började slå in julklapparna som inte blev inslagna. Lika bra att ha det gjort tänkte jag.
Ignorera att det står Espresso House :P kommentera vad ni tycker, inte för att det händer så värst mycket!

Julafton och nyår kommer in!

Juste, eftersom det har varit julafton och nyår nu så tänkte jag att det kommer vara med i novellen men det kommer senare. Jag tror att julafton kommer in på nästa kapitel eller efter det. Hade en kommentar från tidigare och tänkte svara på den!

Av: N
vilka möter ni!!
p.s vilket lag spelar du i o lycka till!!<3

Svar: Vi mötte massa olika lag från olika länder, tex. Danmark, Tyskland, England, Polen osv. Vi spelade sammanlagt 9 matcher på 3 dagar vilket är väldigt mycket! Men om du vill veta mer så kan du gå in på min vanliga blogg där jag skrivit mer om det! Eftersom jag bor i Danderyd så spelar jag i Djursholm Indians, vi är topp 3 i Sverige och blir bättre och bättre heeeela tiden. Vi har vunnit över Sveriges näst bästa lag och nästan mot sveriges bästa lag.

The small world - part 11

Harrys perspektiv

Louis gick iväg men varför vet jag inte. Jag ställde mig vid dörren och försökte lyssna. Han sa ''Miley vi måste snacka'' då förstod jag att han snackade med henne. Efter ett tag sa han ''Älskar dig också Miley'' det var som en kniv stack mig i hjärtat. Varför sa han det? Jag trodde vi var vänner men han bara snor henne från mig.
Jag klarade inte av att vara här längre, ingen var på min sida. Jag tog min jacka och mobil snabbt och skyndade mig ut ur hotelet. Jag sprang till en park och satte mig på en bänk, jag var inte den typen som grät men det bara kom. Jag kunde inte stoppa det. Jag hörde hur någon kom mot mig och när jag kollade upp såg jag någon jag kände igen. Det var hon den där Molly. Mitt sinne blev mer och mer klart. Jag kom nu ihåg allting, jag började skrika på henne och säga att allt var hennes fel och massa skit. Jag kommer inte ens ihåg allt jag sa, det var så jobbigt. Den jag älskade hatade mig. Kunde livet bli mer jobbigt eller!?

3 dagar senare, flygplatsen
Louis perspektiv

Jag hade snackat med Miley innan vi åkte upp i luften. Som tur var satt inte Harry nära mig så han hörde inte. Man märkte på honom att han var deppig. Och det var lite konstigt att han helt plötsligt försvann dagen efter allt hände. När vi hämtat våra väskor gick vi mot utgången och där möttes vi av massa fans som ville ha autografer och foton med oss. Harry bara gick förbi alla med huvudet ner i marken och med luvan uppe på huvudet. När vi hade tagit lite foto och skrivit lite autografer hoppade vi in i bilen och alla blev hemkörda. När vi lämnat Zayn var det bara jag och Liam kvar i bilen. Vi bestämde att han också skulle följa med till Miley för han ville också vara med och stöta henne. Dom var ju även bra kompisar så det passade bra.

När vi kom fram till Mileys hus, knackade vi på och efter bara några sekunder öppnades dörren. Och där stog hon, hon såg inte ut som hon brukade. Hon såg ganska förstörd ut, vilket inte är konstigt. Vi kramade om henne länge och sedan gick vi upp till hennes rum. Det var fint och ganska stort, sängen såg sjukt skön ut. Inte konstigt att Harry har sovit här. Jag sprang direkt fram till sängen och som jag trodde ''underbar!'' Jag hörde att Miley och Liam stog och skrattade åt mig. Inte jätte konstigt direkt, det måste ha sätt ganska kul ut när jag direkt kommer in i hennes rum och slänger mig i hennes säng. Men vi satte oss i sängen och började snacka bara allmänt, om hur det var på turnén och vad hon gjort och så vidare. Jag kände att jag behövde börja snacka om det även fast jag inte ville. Men vi behövde lösa det.
- Miley jag vet att du inte vill snacka om det, det vill i och för sig inte jag heller men vi måste. sa jag
- Jag vet! sa hon och kollade ner
- Du ska veta att vi stötar dig och det är bara att ringa oss om du vill snacka eller om du vill träffas. sa Liam och kollade på mig och jag nickade bara
- Jag vet men jag vet inte vad jag ska göra! Allt det här är så jobbigt, han sa ju ''jag älskar dig'' innan ni åkte och sen är han otrogen. Jag känner mig så utskämd!
- Jag förstår det! Men du vi gör nått roligt istället, det här blev för deppigt. Det kommer fixa sig med tiden tro mig. sa jag och blinkade med ena ögat.
Vi bestämde oss för att gå ut på middag senare ikväll, alla vi tre men först fick det bli film. Klockan var kvart i 4 så vi skulle hinna se en film. Klockan 7 hade vi beställt bord till. Det fick bli en fin resturang.

Mileys perspektiv

Det var skönt att snacka ut med dom. Jag litade på båda otroligt mycket, och om jag ska vara ärlig jag älskar verkligen Liam och Louis. När vi hade kollat färdigt på filmen åkte dom hem för att fixa sig inför middagen ikväll. Det skulle bli kul men vad skulle jag ha på mig, det var tydligen en fin resturang så kanske en klänning eller nått.
Jag hoppade in i duschen och stog där i en halvtimme, jag tvättade håret, rakade benen. När jag var färdig stängde jag av vattnet och virade en handuk runt kroppen och en för håret. Jag smörjde in benen med grapefruit body lotion från the body shop. Den luktade väldigt gott. Jag borstade håret och lät de torka av sig själv jag orkade inte hålla på så mycket med det. Jag tog fram sminket och tog lite puder och mascara, inte för mycket bara. Jag gick sedan ut till mitt rum där jag tog fram klänningen jag skulle ha på mig. Klänningen var svart och till det svarta höga klackar och lite smycken. När jag var färdig satte jag mig vid datorn, det var ändå ett tag kvar tills killarna skulle komma. Jag loggade in på twitter och såg att jag hade fått många följare, runt 2000 ungefär. Jag blev helt chockad, jag hann tyvärr inte kolla på alla mentions för jag hörde att det knackade på dörren. Jag antog att det var Louis och Liam så jag sprang eller jag försökte med klackskorna ner och öppnade dörren. Jag kramade om dom snabbt och sen började vi gå ut till bilen. Resturangen låg inte så farligt långt bort, när jag precis skulle öppna bil dörren hann någon annan göra det. Och det var Liam, han tog min hand och hjälpte mig ut och när jag såg resturangen blev jag jätte glad. Dom hade tagit mig till en av dom finaste resturangerna i London.

Efter väldigt god mat och prat bestämde vi oss för att åka hem. Louis skulle sova hos Liam och dom frågade om jag också ville. Självklart ville jag de, dom fick mig att tänkte på annat. Jag hade inte tänkte på Harry någonting den här underbara kvällen. När vi kom fram till Liam satte vi oss direkt framför tv:en och kollade om det fanns någon bra film. Harry potter var på 5an så jag satte mig tillrätta brevid Liam och lutade huvudet mot hans axel och efter några minuter kände jag hur mina ögonlock blev tyngre och tyngre. Jag somnade med tankarna på Harry, det är ju snart julafton och nyår och jag hoppas verkligen att allt blir bra innan det. Jag kan inte vara ovän med min pojkvän under dom högtiderna.
Inte jätte långt kapitel, men har ju sagt att det ska bli kortare fast inte så här kort men måste packa upp min väska från Lund. Men ska börja skriva på ett nytt kapitel ikväll. Kommentera!!! Det är inte kul annars.



Gott nytt år läsare!

Gott nytt år!!!! Hoppas alla hade en bra start på året, det hade jag i alla fall! Vill bara säga att det inte kommer komma kapitel från imorgon och till 6:e januari. Är i Lund och spelar en basket turnering! Men kommentera medans och kom med ideér!

Jag och min kompis!

RSS 2.0